english espaŮol franÁais nederlands portuguÍs italiano
International Federation for Spina Bifida and Hydrocephalus
home zoeken sitemap contact disclaimer
International Federation for Spina Bifida and Hydrocephalus - Homepage

Introductie

IF's missies

IF's doelen

Structuur & Board

Leden

Organisatie van de maand

Jaarlijkse rapporten

Conferenties

IF Awards

Activiteiten

Sponsoring

Donaties

Job opportunities

 

Over IF

Dankbetuigingen

Natuurlijk zou niets van dit belangrijke werk mogelijk zijn geweest zonder de grote steun van zo vele mensen en organisaties. Daarvoor willen wij iedereen danken, ook voor de financiŽle steun die men heeft gegeven en geeft.

Ten eerste is er ASBAH in Engeland die wij bedanken voor het mogen gebruiken van hun teksten voor onze website.

Voor de dagelijkse zaken van de Raad van Bestuur danken wij de Nationale Organisaties die de kosten hebben gedragen voor een lid van de Raad van Bestuur.

Dan is er NORAD door de ATLAS organisatie en de Noorse Spina Bifida Vereniging in samenwerking met de Noorse Vereniging voor Blinden, die het grootste deel van onze projecten in Afrika financieren.

OEVER, een samenwerking van congregaties in BelgiŽ die ons werk met betrekking tot Ethiek steunen in BelgiŽ en Europa. Ook enkele andere congregaties zoals de Zusters Annonciaden Huldenberg en de Zusters van Liefde Zonhoven hebben dit werk over ethiek gesteund.

SCA, hygiŽne producten en speciaal Bengt en Daniel Bengtsson assisteren ons met het up to date houden van de website.

De genereuze contributie van Nestlť heeft ons geholpen met het ontwikkelen van een wereldwijd project voor kinderen met Spina Bifida en/of Hydrocefalie.

De KBC bank, die onze persconferentie over Ethiek in Brussel heeft gesteund.

Een genereuze gift gemaakt door alle medewerkers van Permobil AB Zweden, die aan ons overhandigd werd gedurende een persconferentie in Brussel.

Karl Storz Endoscopy Ltd., CBM en het Noorse Ministerie van Buitenlandse Zaken die onze conferentie in Dar es Salaam hebben gesponsord.

Andere donaties gedaan door onze leden zijn teveel om hier te noemen, maar deze hebben ons in staat gesteld om snel te reageren op verzoeken om informatie en hulp die vanuit de hele wereld naar ons gestuurd worden. U moet zich voorstellen dat de kosten van de Post enorm zijn in een organisatie zoals de onze.

Alle donateurs, groot of klein, krijgen regelmatig rapporten over ons werk en projecten, die zonder hen niet mogelijk zouden zijn. Allen zijn zij steunpilaren en we hopen dat we in de toekomst ook op hun kunnen rekenen.

schrijf je in voor onze newsletter

 

 

IF Neurosurgery

Flour Fortification Initiative

Council of Europe

Include Everybody

European Year of Intercultural Dialogue

IFSBH Annual Report 2007

Global Partnership for Disability and Development

Folsaeure

International Disability and Development Consortium